Ziarenka kawy w czekoladzie


Pyszne ziarenka kawy gwatemalskiej (odmiana Pacamara), oczywiście wypalanej w Naszej Palarni, oblane belgijska czekoladą. Dobre do chrupania i delektowania się "kawą" w czasie podróży, przed telewizorem lub w biurze. Niewielka dawka kofeiny uzupełniona smakiem czekolady.

Składniki ziarenek w czekoladzie mlecznej :
czekolada 78% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), aromat (wanilina),
palone ziarna kawy - Gwatemala Pacamara 18%
substancje glazurujące: guma arabska i szelak
czekolada: zawartość masy kakaowej 32,1% min., może zawierać orzeszki ziemne, migdały, inne orzechy, mleko, inne organiczne części owoców i orzechów.

 

Składniki ziarenek w czekoladzie ciemnej :
czekolada 90% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), aromat (wanilina),
palone ziarna kawy - Gwatemala Pacamara 6%
substancje glazurujące: guma arabska i szelak
czekolada: zawartość masy kakaowej 46,1% min., może zawierać orzeszki ziemne, migdały, inne orzechy, mleko, inne organiczne części owoców i orzechów.


Najlepiej spożyć przed 28.11.2018